Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Graag stellen we aan u voor: Matthijs Plat

"Mensen een stapje verder helpen en daardoor processen beter maken, dat is waar ik energie van krijg."

Mensen laten doen, waarvan ze vooraf niet bedacht hebben dat ze het kunnen. Door vertrouwen te geven, en ondersteuning te bieden geef je hen de kans om zich te ontwikkelen. Daar geloof ik in. 

De beste verbetervoorstellen komen uit alle lagen van de organisatie. Mijn bijdrage ligt in het samenbrengen van die ideeën. Zorgen dat de ideeën onderbouwd worden met data, zodat ze goed op waarde geschat kunnen worden.

Een goed samenspel tussen management, teamleiders en operators realiseren, is waar ik me het liefst mee bezighoudt. Dit kan door te klankborden met het management, (leiderschap)trainingen te geven, en verbeterstructuren aan verbeterteams leren. Het is logisch voor mij dat iedereen vooral leert door te doen. 

Zelf heb ik eerst 10 jaar leidinggevende ervaring op gedaan: Shiftleader (Mars), Maintenance Leader (Owens Corning), Production Leader(Owens Corning). Daarna heb ik 2 jaar bij FrieslandCampina verbeterteams begeleid in de uitrol van verbeterprogramma’s. Tijdens deze 2 jaar heb ik ook leiderschapstrainingen gegeven aan Plant Management en Teamleiders van verschillende fabrieken. Hierdoor ben ik ervaren in het uitrollen van nieuwe werkwijzen middels het begeleiden en coachen van verbeterteams en daarmee de eigen medewerkers in staat te stellen om dit ook weer aan anderen te leren. 

Hiermee wordt het beste resultaat bereikt. Voor nu en in de toekomst. 


Publicatiedatum 9 april 2019