Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Nieuw bij ARV Group, even voorstellen: Stephan Verboom

"Verandering en daarmee verbetering bewerkstelligen in de supply chain, via een mensgerichte aanpak, dat is wat ik graag doe."

Mijn passie ligt bij het leiden van een veranderproces bij een operationeel onderdeel in de supply chain. Snel doorzien waar de bronoorzaken liggen van ineffectiviteit en vervolgens de organisatie, processen en systemen bouwen om de vooraf gestelde doelstellingen te halen. 

De factor mens speelt bij mijn aanpak een centrale rol. Ik stuur en spreek aan op eigenaarschap en het nemen van verantwoordelijkheid. Ingrijpende maatregelen schuw ik niet. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de disciplines customer service, logistiek, planning, productie en plan management. Steekwoorden om mij te omschrijven zijn: verbinder, hands-on, gedreven en sterk in communicatie op ieder bedrijfsniveau. 

Stephan werkt ruim 17 jaar in verschillende operationele rollen, waarvan de afgelopen jaren voornamelijk in de food. Bedrijven waar hij onder andere heeft gewerkt zijn Heineken, Red bull, Van Uden Logistics, FrieslandCampina, Kraft Heinz en Refresco. 

Sinds 2018 heeft hij zich verbonden aan ARV Group. 

Publicatiedatum 5 juli 2018