Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Frank Spoelstra


"Het verbeteren en optimaliseren van de maintenance organisatie, dát is mijn kracht en specialisme. Binnen de procesindustrie zijn er als het gaat om de kosten en efficiency van onderhoud nog flinke slagen te maken. Ik breng daarvoor ruim twintig jaar ervaring mee als onder meer Hoofd Technische Dienst en Maintenance Manager. Bovendien beschik ik over een flinke portie passie voor techniek. Verder ben ik enthousiast, vakbekwaam, gedreven, to-the-point, maar tegelijkertijd ook nuchter, flexibel en praktisch ingesteld."

Frank rondde zijn studie HTS Werktuigbouwkunde succesvol af en ging daarna als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij stond met advies en ondersteuning de technische diensten van uiteenlopende bedrijven in de food en non-food branche terzijde.
Eind jaren negentig maakte hij de overstap naar diverse lijnmanager functies bij ondernemingen als SCA Packaging, Kemetyl, Royaan Snacks, Mitsubishi Turbochargers, Abbott Healthcare en VSI Snacks. Sinds 2017 is Frank als Associate aan ARV Group B.V. verbonden.

"Techniek is mijn passie, een optimale maintenance organisatie telkens weer mijn uitdaging." Frank Spoelstra
Neem contact op Frank Spoelstra 06-19 67 51 51