Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Erik Petter

Partner

‘Ik krijg er energie van wanneer een bedrijf voor een grote uitdaging staat. Het benutten van potentieel in een organisatie is wat me goed ligt: mensen en teams ontwikkelen, en zodanig samenwerken dat er duurzaam resultaat gerealiseerd wordt.’

Groot geworden in een boerendorp, heeft Erik de nuchtere, open, hardwerkende mindset van zijn afkomst hoog in het vaandel staan.

Erik heeft zo'n 20 jaar ervaring in de procesindustrie, in operations, engineering, technologie en continu verbeteren. Daarnaast is hij sterk onderlegd op financieel vlak. Gegeven zijn achtergrond en aanpak is Erik een uitstekende sparringpartner voor opdrachtgevers, en ook voldoende allround om ook teams op de shopfloor te kunnen smeden.

Studeerde technische bedrijfskunde in Zwolle, Utrecht en Aberdeen en volgde leadership courses bij IMD en Ashridge, evenals Supply chain bij Insead. 

Werkte en deed opdrachten in de voedingsmiddelen industrie, de farmaceutische industrie en babyvoeding industrie, oa bij Kievit, Abbott, Ardagh, DOC Kaas, Astellas, FrieslandCampina en Vreugdenhil. 

Erik is sinds 2018 verbonden aan ARV Group.

“Onbenut potentieel ontdekken en samen omzetten in resultaat, teamwork maakt het verschil!" Erik Petter
Neem contact op Erik Petter 06-22 98 28 78