Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Edgar Scheffrahn


‘Het ondersteunen van industriële bedrijven in hun streven naar operations excellence. Dat is mijn drive. Het doel is dat een bedrijf zijn strategie continu blijft volgen en daarmee voldoet aan de belofte aan klanten (order to cash). In alle opdrachten die ik doe gaat het uiteindelijk om de optimale balans tussen technologie, managementsystemen, mensen, leiderschap en cultuur.’

Edgar is een resultaat gedreven professional gespecialiseerd in operational excellence, business improvement/transformatie, cultuurverandering, verandermanagement, project- en programmamanagement, coaching, strategy deployment, planning, organisatieontwerp, supply chain optimalisering en asset management. Heeft ruime, internationale ervaring in industrieën als chemie, voeding, fast moving consumer goods, retail, utilities, energie, olie en gas, staal, high tec en spoorwegen.

Vervulde na zijn studie bedrijfskunde eerst diverse functies op het gebied van management consulting in de voedingsindustrie. Werd vervolgens management consultant bij ARV. Certificeerde zich tevens op het gebied van verandermanagement, Lean en Six Sigma.

“Meetbare business impact realiseren en teams leiden en coachen. Dat is mijn uitdaging.” Edgar Scheffrahn
Neem contact op Edgar Scheffrahn 06-22 08 06 15