Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Nicole Sies

Associate 

Het uitwerken van heldere concepten voor complexe situaties en het organiseren van verandering, zijn aspecten die mij het meeste energie geven. Daarbij probeer ik steeds het verband te leggen tussen het strategische conceptuele niveau en de praktische operationele uitvoering. Naast de inhoudelijke kant van Supply Chain Management, en met name de S&OP, Supply chain planning, en de Customer Service vakgebieden daarbinnen, werk ik ook graag aan verandering en gedrag binnen een organisatie. Door verandering bewust in het project op te nemen wordt de succesfactor aanzienlijk vergroot. Verbetertrajecten zie ik als een samenspel van 3 elementen: een helder doel, juist ingerichte processen en betrokken mensen. De lean methodologie biedt handvatten om al deze elementen effectief aan te pakken.

Nicole startte in de transport- en distributiewereld als expediteur voor zee- en luchtvracht. Daarna vervolgde ze haar carrière bij Sara Lee waar ze diverse supply chain functies bekleedde in customer service en supply chain planning op lokaal en internationaal niveau, zowel in de retail business als foodservice. Uiteindelijk was zij verantwoordelijk voor de gehele commodity supply chain van plantages tot fabrieken. In 2015 heeft ze besloten als zelfstandig supply chain professional aan de slag te gaan en in 2017 om zich aan te sluiten bij ARV Group. 

“Supply chain activiteiten lenen zich bij uitstek voor procesmatig werken, maar de belangrijkste factor voor succes zijn de mensen die die processen uitvoeren." Nicole Sies
Neem contact op Nicole Sies 06-44 60 96 34